Tuesday, June 26, 2012

Forgive everyone everything


Kiva viikko on ollut! Kaveri tuli Heinolasta Stadiin, kahteen vuoteen ei olla nähty! Oli suunnitelmissa käydä museoissa, mutta totta kai me valittiin päivä, milloin kaikki museot ovat kiinni. Noh, harmi oli pieni, sillä kävimme Torilta ostamassa mansikoita, haimme vähän välipalaa ja ottimme kurssin kohti Suomenlinnaa!


Etsimme sopivan aukion rannalta ja levittäydyimme syömään eväitä ja nauttimaan auringosta. Päivä oli tosiaankin lämmin, löhöilimme ja otimme vähän arskaakin. Juttelimme niitä näitä, vaihdoimme kuulumisia.
Pienen picnickin ja kävelyn jälkeen lähdimme takaisin keskustaan. Kiertelimme monia kauppoja, kävimme vielä nopeasti haukkaamassa jotain ennen kuin saatoin ystävän juna-asemalle, josta hän sitte läksi kotia kohti.


Eilen näin ystäväni Viivin pitkästä aikaa. Eipäs meillä suuria suunnitelmia päivälle ollut, teki mieli vähän sushia. Tiger Sushiin mentiin, yleinen paikka juuri kokeiden tai koeviikon jälkeen. Hyvin raikas ja viihtyisä pieni ravintola, jossa on maukasta sushia ja hyvä rupatella tyttöjen juttuja.


Illaksi emme haluneet sitä tavallista leffan vuokrausta ja Ben&Jerrysin jätskin syömistä. Minäkin kaipailin jo jotain erilaista. Onnistuin (ihmettelen yhä miten) suosittelemaan isän heittämään meidät Stadiin. Satoi kyllä ihan kaatamalla, mutta sää ei ollut esteenä meille. Kävimme nopeasti Tennarissa ostamassa liput Dark Shadowsin näytökseen, ja kiertelimme Kamppia etsimässä Viiville lompakkoa ja äidilleni synttärilahjaa.
Johnny Deppin tähdttämä Dark Shadows on oudoin näkemäni leffa niin pitkään aikaan kuin muistan. Tim Burtonin leffat ovat olleet yleensä sen verran outoja, että niitä voi katsoa sen kummemmin, mutta tässä leffassa ei sitten ollut päätä eikä häntää. Mutta kevyin mielin kuitenkin lähdin, ei se haittaa vaikka joku leffa ei nappiin mennytkään.
Piipahdettiin jossain pubissa, missä ystäväni poikaystävä ja jotkut hänen kavereistaan joivat olutta ja heittivät tikkaa. Kotiin pääsimme myöhään, mutta minusta oli hienoa että ilta oli hieman erilainen kuin yleensä.





Tänään tapasin hyvän ystäväni, Emman, Askolasta. Hän oli ollut niin paljon musaleireillä, että tämä oli ensimmäinen kerta kun näimme kesällä. Tapasimme Vanhan Porvoon kulmilla, joten päädyimme myös syömään sinne. Johanssin ravintolasta saa sitten niin hyvää karitsan kyljystä, ja muutenkin ruoka oli aivan täydellistä! Tämän jälkeen perinteisesti Jokirantaan jätksille.
Meillä oli vielä aikaa, joten päätinpä viedä Emman kävelylle Länsirannalle. Modernissa asuinalueessa oli kiva kävellä, olisi enemmän kuin mukavaa asua näin mukavassa paikassa näin lähellä keskustaa.
Venäjänreissu lähestyy, ennen sitä näkisin vielä muutamia ystäviä, pelaisin tennistä ja kävisin ainakin kampaajalla. Olen suunnitellut isän ja venäläisten ystävieni kanssa monia kivoja juttuja. Mutta katsotaan miten käy!

2 comments:

  1. Olet ihana!<3 Nähää heti ku oot tullu Venäjältä!
    p.s tulihan sieltä joku julkasu kelponen kuva ;)

    ReplyDelete
  2. Kyllä nähdään, ehdottomasti! Ja itse olet ihanuus <3
    P.S Niitä tuli, usko pois! ;)

    ReplyDelete