Thursday, August 2, 2012

Easy Day


Aamulla, kun isä ja ukki oli jo lähtenyt, aamurutiinien jälkeen päätin lähteä Talvipalatsiin, joka on ihan kulman takana. Ja tälläkin kertaa museo veti ihan sanattomaksi. Muistan kun pienenä vietin siellä kaksi päivää, mutten muistanut että Talvipalatsi oli NIIN hieno.
En ehtinyt paljon kierrellä, onhan se huikean iso. Mutta siitä pienestä määrästä  missä ehdin kierrellä, paras saleista oli ehdottomasti espanjalaisen arkkitehdin Santiago Calatravan näyttely. Se oli huikea. Kuljin siellä jokunen puolisentoista tuntia. Näyttely koostui pääosin hänen luonnoksistaan, maalauksistaan, veistoksista ja pienoismalleista. Pienoismallit olivat kyllä hirmu hienoja, ja oli hyvin mielenkiintoista lukea mistä Calatrava sai inspiraationsa ja mitä hän halusi tuoda luomuksissaan esille.


Talvipalatsin jälkeen suuntasin baariin, mutta kuultuani että isällä on työasioita, suuntasin kotiin hakemaan läppärini ja nyt nautiskelen kuumasta kaakaosta Coffee Housesta.
Huomenna jo lähtö. Hirmu haikeaa, en välittäisi vielä palata kotiin. Ja koulukin tekee tuloaan, en ole niin henkisesti valmistautut siihen :D Ei oikee tuu perille se tieto, että kohta pitäisi taas päntätä.
Mutta vielä on lomaa, ja onhan minulla vielä huominen tätä Pietarin loistokkuutta :)
Ajattelin vielä käydä moikkaamassa Ilyata Vita Novan kaupassa, en olisi ainakaan yksin kotona kunnes isä tulisi kotiin. Huomenna päivällä olisi tiedossa shoppailua, ja tietenkin sitähän mä ootan innolla!

No comments:

Post a Comment