Tuesday, December 4, 2012

Something new



Tasan kuukausi aikaa viime kerrasta. Turha kai sanoo et paljon on tapahtunut. Unohtumatonta oli kun tanskalaiset tuli meidän lukioon ja me viikon ajan yhdessä harjoittelimme näytöstä varten. Show oli hieno ja sai paljon hyviä muistoja ja ystäviä :)


Tuntuu niin oudolta kirjoittaa taas tänne. Läppäril ei oo tullut oltuu niin pitkään aikaan. Kouluhommiakin riittää. Ihan kiva ku on uusi jakso, mielenkiintoisia aineita. Ehkäpä nyt sitten jaksais panostaakin kouluun. Ainakin sellainen olisi tavoitteena!
Synttärit oli eilen. Eikä tunnu mitenkään ihmeelliseltä vaikka täysi-ikäinen tässä ollaan. Kävin Julian kanssa Timbaalissa kolmen aterian illallisella, oli niin ihanaa nähdä taas tyttöjen kesken pitkästä aikaa ja jutella! :) Kiitos Julia illasta!


Tänään olin kahvilassa hyvän ystäväni kanssa. Tämän kuukauden aikana olen myös saanut joitakin uusia ystäviä :) Tuntuu jotenki niin kutkuttavalta, kun tutustuu uusiin ihmisiin joista mahdollisesti tulee hyvin tärkeitä tulevaisuudessa. Tulee vähän uutta sisältöä muuten niin kylmään, valkoiseen ja välillä tylsään kouluarkeen.

No comments:

Post a Comment