Wednesday, May 29, 2013

I'm Fact, he's Fiction



Tahvo tallustelee :)
 

Porikseen vei matka Lumpparin kanssa. Päätettiin mennä moikkaamaan opettajia ja tsekkamaan paikkoja. Kyllä oli hauska nähdä opettajien ilmeet :D Olivat ihan tohkeissaan ja kyselivät tulevaisuuden suunnitelmista ja lukioelämästä. Päästii nostalgisoimaan oikein kunnolla!
Tän viikon perjantaina vielä ois luokkatapaaminen entisen luokanopettajan luona... Toivottavasti moni pääsee, olisi mielenkiintoista kuulla mitä kaikille kuuluu!

Puun halaaminen tutkitusti nostaa onnellisuuden ja mielihyvän tunnetta ;)

Otin kameran mukaan jotta pääsisin vähän taas kokeilee macrokuvausta. Koulun kasvihuonees irtos ihan mielenkiintoisia kuvia Tahvo-kilpparista :) Lumpparin kans hoidettiin Tahvoa (ja Kerpoa, joka sitten katos) yläasteen aikoina, joten oli kiva käydä moikkaamassa sulosta pikkukaveria.
Kun vihdoinkin päästiin kotiin ja oltiin syöty, hypättiin fillareihi ja lähettii jonnekkin päin Vantaalle missä Lumi muisti nähneensä kivan paikan, mut ihan normaaliin tapaan eksyttiin ja päädyttiin jonnekin ihan muualle :D Eipä mitään! Kiva paikka oli, ja siel sit kamera lauloi. Chillaattiin ja otettiin aurinkoa... Mitä sitä muutakaan tekisi perjantai-iltana :)



Uusien kuvakulmien kokeilua!


Tuli kokeiltuu HDR-kuvausta. Tää pitää sit muistaa maisemakuvis kun vaik lähtee ulkomaille :)


 


Kiitti Lumppari taas mahtavast illast! Nähdään pian! :)

P.S. Iso kiitos myös lukijoille, niin vakkareille kuin uusillekkin <3


No comments:

Post a Comment