Tuesday, June 25, 2013

Don't say, just show.





Lumpparin porukat kutsu mökille Juhannukseks. Ensin Lumi tuli Porvooseen veittää aikaa pariks päiväks; käytii Vanhas Kaupungis ja istuttii kahvilas, kokattii herkkuruokaa ja kateltii leffaa :) Sitten heitettiin kamat autoon ja lähettii kruisailee Haminaa päi!


Sydänkylässä sijaitsee heidän mökkinsä. Kerran olen aikaisemmin ollut. Sillon kylläkin vain hassun viikonlopun verran, eikä kuviakaan tullut otettua paljon. Mutta tällä kertaa olin mökkeilemässä lähes viikon! Ja tuli heitettyy pariin otteeseen ihan kuvausreissukin :)

 


Tokana iltana oli aivan upea auringonlasku... Mentiin sitten nauttimaan siitä Jättiläisen luokse missä tuli otettua mielettömiä macrokuvia :) Ja muutenkin seikkailuhenkeä oli mukana sen verran että laskeuduttiin seinämää pitkin alas... Ei vaan voi missata sitä mahdollisuutta että pääsee kiipeilemään ja hurjastelemaan :D


Näkymä suoraan mökiltä.



 Metsäänkin eksyttiin patikoimaan.
Tuli tehtyä paljon kaikenlaista, päivät ja tapahtumat sulautuvat toisiinsa eikä enää muista mitä milloinkin. Oli just rento fiilis kun ei tarttenut olla minuutilleen jossakin tietyssä paikassa ja aina pystyi mennä vähän mielen mukaan :)




Luonnosta löytyy aina kaikkea kivaa ja mielenkiintosta!

No comments:

Post a Comment