Monday, July 20, 2015

Project America, Part IV, Niagra Falls



Watkins Glen -luonnonpuiston jälkeen istuuduimme pienelle picnikille. Edessä olisi pitkä matka, kannattaisi tankata hieman ennen kun lähtee vaihtamaan maisemaa.


Watkins Glenistä lähdettyä yövyttiin Buffalossa, ja aikaisin seuraavana aamuna lähdettiin ilman sen kummempia säätöjä kohti Niagra Fallsia. Pienten mutkien ja eksymisten kautta päästiinkin jo perille. Sää oli hieman ankea, ja Jenkkien puoli puistosta oli rempassa ja vähän huolimaton. Kuitenkin ne putoukset... 



Kävijöille järjestettiin pieni valoshow :) Aika vaikuttavaa!





Cave of the Winds
Keltaiset sadetakit päälle, kamat sen alle, ja siitä vaan putousten alle! No, ei nyt kirjaimellisesti, mutta halukkaat saivat kyllä litroittain kylmää vettä niskaansa jos menivät tarpeeksi lähelle. Kova melu oli korvia huumaava, ja vesiputousten korkeus ja mahtavuus olivat kyllä omaa luokkaansa. Virkistävä kokemus.


Maid of the Mist
Siniset sadetakit päälle, ja pikkuiseen söpöön paattiin vei tie. Edellistä seesteisempi kokemus. Vesi oli aivan ihanan väristä. lokit liitelivät edes takas ja vesimassojen lomitse, ja aurinko heijasti sateenkaaria sinne tänne. Oli kyllä nättiä nähdä putoukset veneeltä, sai aivan toisen perspektiivin siihen mahtavuuteen,


Ja sitten rajan yli ja Kanadaan! Yksi unelma toteutettu!
Lounas syötiin Skylonissa, kuva alhaalla on sieltä. Revolving Dinner Area olisi ollut ehkä hieman kivempi, mutta ruokien hinnat hipoivat jo pilviä. Mutta niin mielialanikin. Seuraavaksi suuntana sitten Toronto!

No comments:

Post a Comment