Wednesday, June 6, 2012

New step, new page


Ihanaa, kun koulukirjat voi heittää hyllyjen ja kaappien syvimpään syövereihin, ja voi keskittyy omiin asiohin ja vain nauttia tästä lomasta! Tätä onkin kaivattu; aurinkoa, ystäviä, kokemuksia, hyvää ruokaa ja rentoutta!


Hankimme vihdoin ja viimein uudet, kunnon objektiivit kameroihin. Olen niin innoissani, etten edes tiedä mitä alkaisin kuvaamaan! Tulen varmasti kantamaan nyt kameraa sinne minne menen minäkin, ympäri kelloa. Jokainen hetki tästä kesästä pitää tallentaa muistoksi!





Vanhassa Porvoossa olen käynyt tiuhaan tahtiin viime aikoina. Siellä on niin ihana käydä! Moikkaan aina tuttuja ja pieni hei saattaakin venyä jutusteluksi. Ostin sieltä upeat kiilakorkokengät, joita käytin päättäreissä. Ihanat jalassa! Mutta juokseminen sateessa missä tahansa kengissä ei kuitenkaan ole mukavaa...
Mielenkiintoista kuinka tutustuu niin sattumalta uusiin ihmisiin. Kävin työpaikallani kyselemässä aikatauluja, ja jäin juttelemaan niin mukavan ihmisen kanssa! Sovimme tapaavamme ravintolan merkeissä lähiaikoina, ja odotan kuollakseni sitä hetkeä! No, ehken kuollakseni, mutta ainakin rakkaudella ja innolla!

No comments:

Post a Comment