Friday, June 15, 2012

Summer is the Time for the Love


Niin pitkästä aikaa Helsingissä!
Aamu oli kiireinen, mutta ehdin käydä ystäväni kanssa Cafe Helmessä nauttimassa taivaallisen ihanan kakkupalan, jonka jälkeen suunnattiin porukalla pelaamaan tennistä. Palloittelun jälkeen kipin kapin kotiin pakkamaan, ja kohti asemaa hyppäämään bussin kyytiin.


Majoittaudun hyvän ystäväni luokse, ja jälleennäkeminen oli aivan ihanaa! Vihdoin ja viimein kokonainen viikonloppu vanhoissa maisemissa. Tiedossa on fotoshootteja, tyttöjenrupattelua, kahviloita, ihanaa ruokaa ja yhdessäolosta nauttimista!



Ilma oli niin ihana, että päätimme lähteä pienelle kävelylle. Juttelimme niitä näitä, ja pääsin käyttämään uusia objektiiveja. Kaunis auringonlasku antoi otolliset kuvausolosuhteet, joten päätimme sitten saman tien räpsiä pari kuvaa.


 
Täällä tuntuu että olisin toden teolla päässyt kesän makuun. Ystäväni on niin kesänlapsi, saa aina innostumaan auringosta ja sen lämmöstä! Meillä on jo suunnitelmia viikonlopulle, joten tylsää ei ainakaan tule olemaan! Kaipasinkin irtiottoa arjesta, ja tämä on kaikkein ihanin tapa tehdä se.

No comments:

Post a Comment