Wednesday, July 25, 2012

Impossible is Possibilites


Tänään on ollut niin mun päivä. Heräsin, kun joku soitti veljelleni ja kunnon rokkimusa alkoi kaikua huoneessa, mutta siitä sitten nopsasti laittautui ja suuntasin kohti keskustaa. Muistin ohittaneeni mukavanoloisen kahvilan Kiasman takana, joten päätin käväistä siellä. Sanomatalossa se olikin. Otin kylmää juotavaa, ja istuuduin kirjoittelemaan.



Sanomatalossa oli näyttely, "Tällanen ol' Viipuri", kertoen ja ilmaisten valokuvilla Viipurin kulta-ajasta, sodasta ja tuhoista. Oli hyvin mielenkiintoinen, näyttelystä kieltämättä jäi juttuja muistiin (ainakin paremmin jos vaan pänttäis koulukirjaa).

Lähdin Musiikkitalolle, sieltä sitten Hesperian puistoon, missä olen aina halunnut käydä. Siellä oli mukava kävellä vähän ympäriinsä, ja muutenkin nauttia yksinolosta :) En mä mitään konkreettista ollut suunnitellut, kunhan vain ei istuis kotona, vaikka oli niin hieno sää!
Käväisin vielä ravintolassa ja kosmetologilla.
Vasta junassa tajusin, että Sanomatalossa ollessani isä oli soittanut ja ilmoittanut että pääsen Vita Novan firman retkelle. Innostuksen aalto pyyhkäisi ylitseni. Fiilis oli uskomaton! Miten ihmeessä minulla meni niin kauan sen tajuamisessa? :D

Kotiin päästyä joitakin kotihommia. Juttelin kuitenkin yhden ulkomaalaisen ystäväni kanssa. Pitkään aikaan kun ei olla juteltu, hän kertoi suunnitelmistaan ja opinnoistaan, ja tuli sellanen fiilis että haluaisi vain lähteä maailmalle! Tunsin oloni myös niin pieneksi, koska maailmassa on vielä niin paljon paikkoja joissa en ole käynyt, ja asioita joita en tiedä ja joita en ole tehnyt. Tässä kesän aikana innostus opiskeluun on muodostunut hyvin ristiriitaiseksi, kaikki vaikutti niin epäselkeältä ja päämäärättömältä. Ystävä sai kuitenkin tajuamaan tiettyjä asioita, ja nyt suunnitelmat ovat saannet toisen suunnan. Hiukan pelottavaa leikitellä tulevaisuudella, mutta niin kiehtovaa. On niin paljon mahdollisuuksia!
Elokuu lähestyy uhkaavasti, ja silloin aijon sitten istuutua ja miettiä, mitä tulevaisuudelta haluan. Nyt kuitenkin keskityn vielä lomaan, ja varsinkin tulevaan reissuun.

Nauttikaa vielä heinäkuun lämmöstä!

No comments:

Post a Comment