Sunday, May 19, 2013

Step by Step



Tullut taas paljon kuvailtuu. Cora kaipaili vähä apua kuviksen kurssin kanssa, joten Stadiin vei taas matka. Ideana oli kuvata kolme eri persoonaa, jotka meillä oli seilori, kotihiiri ja sporttimimmi. Ihanan aurinkoisia kuvia tuli, vaikkakin oli napakka tuuli ja jäätävän kylmä! Onneks valokuvaajan ei tartte näyttää huippumuodikkaalta, vaan voi pukeutuu lämpimään huppariin sillä aikaa ku malli kirmailee aallonmurtajalla shortseis. Stadissa oli huippua käydä, kuten aina!


Muutama päivä takaperin koululla järjestettiin PihaRock, missä mäkin soittelin. Tuli kyllä napattua kamera mukaan ja kuvailtua. Ne jotka ei tiedä bändiä Fool's Champagne, niin äkkiä tsekkamaan! Niin hyvää settiä tulee että huh huh! Ja bändiläisetkin ihan huipputyyppejä :) Parin viikon sisällä kuvannut bändiä Nosturissa, missä ne veivät kolmannen sijan bändikisojen finaalis, kirjastolla ja Taidetehtaalla. Ei tullut niin hyviä kuvia kuin toivon, sillä 5D oli isällä Moskovassa, mutta kyl viiskymppiselläkin sai joitakin kuvia, vaikka valoa oli tuskin nimeksikään.


Hups, kaikis katse maassa... No, ainaki tilannekuvia ja mysteerisiä.

Bändin basistin Juhon kans ystävystyin vähän paremmin, ja nyt on sitten tullut heitettyy kuvauskeikka walesmäisissä maisemissa. Ihan huippukuvia tuli! Niin tyytyväinen, vaikka aina on jotain paranneltavaa. Ja ihan kiva vaihteen vuoks päästä kuvailee jätkääkin. On myös niin hienoa että mallilla on joku visio, ni ei oo ihan eksyksis sitten ideoiden ja sommitteluiden suhteen :)
Juhon kans tulee varmasti tehtyy viel kuvauskeikka jos toinenkin. Ideoita löytyy...

Koeviikko tosiaan lähestyy. Ja lomakin. Eile kyl piti purkaa vähän kasaantunutta stressiä, joten teinpäs fillarilenkin Emäsaloon Haikkoon kautta. Tuntu ihan uskomattomalta, ketään ei ollut teillä (kaikki varmaan kattomas lätkämatsii) ja sää mitä parhain!
Isä tuli tänään työreissulta, joten kamera ja parhaat obit taas käytössä :) niin mukava sää, ettei sisällä meinaa pysyä!

2 comments: