Friday, May 10, 2013

Forever Friend


Pieni loma, joten vihdoinkin aikaa kirjoitella :)
Tuntuu kyl uskomattomalta et vihdoinkin vaa voi olla kotona. Taas riittäny niin paljon tekemistä. Ollut kaiken maailman tapahtumissa, synttärijuhlissa ja muutenkin harkois ja salil. Lisäks oon päässyt näkee paljon ystäviiki! Tosi paljon on piristynyt ja on aloitteellisempi nyt ku aurinkoa on enemmän.


Elsa rakas tuli käymään kylään. Vuokrattiin leffa, ja kokattii wokkia illalliseks. Tosin katastrofeilta ei vältytty (kuinkas muutenkaan)... Vihanneksia oli pitkin keittiötä, suklaakastike muuttuikin taikinaksi ja tultua olkkariin koko pöytä olikin täynnä muurahaisia! Vähän toisenlainen ilta :D





Lumpparilla oli synttärit, ja lupasin leipoo jotain... Kuulostaa just siltä ettei ehjänä selvitä :D Mut kappas, sainkin tehtyy siedettävät muffinsit! Ihme on tapahtunut! (tosin niist tuli vähän kovia... mut kyl ne kelpas, 20 minsas jo syöty tarjottimelt :D)
Oli kyl mielettömän hauskaa! Synttärit oli vappupäivänä, joten porukkaa oli tosi paljon. Tutustui paljon uusiin tyyppeihin :) Ja toki sit kuvailinkin siel.

Oon käynyt myös Stadis jonkun verran. Lisäks koulun puolelt on ollut huikeita tapahtumia, kuten vaikkapa PihaRock. Ihan naurettavan vähän väkee oli, mut tosi hienoi bändei oli soittamas ja meininki oli kyl hyvä! Tuntu niin hektiselt olla siel, just siinä. Ihan uskomaton fiilis.
Isä lähti reissuun taas, joten yksin koton. Nyt pari ekaa päivää on ollut poikkeuksellisia, rennosti kotona, mut tänään myöhemmin Viivin synttärit :) Huomen Stadii kattoo bändikisoja. Siitä varmasti tulee iha mieletön kokemus :)

4 comments:

  1. Mitä ihmettä sä leivoit ja ONNISTUIT siinä! :o mansikoita <3

    ReplyDelete
  2. Älä vaa! Mikää ei palanu :D
    Ja mansikat, tosiaan <3

    ReplyDelete
  3. Elina mitä! Noin kauniit muffinsit oot leiponu! Edes minäkään en saa muffareita kohoamaan noin! wautsi, kyllä susta vielä leipuri tulee ;)

    ReplyDelete
  4. Ehkä mä tein jotain väärin joka osoittautuikin oikeeks... Ei voi tietää :D
    Ja kyl se täst pikkuhiljaa! ;)

    ReplyDelete