Thursday, July 18, 2013

A traveler without observation is like a bird without wings


Tarakal tulee otettuu hyvin kuvii :)


Pisteidenlaskija + haukankatse = Lumi


Se fiilis kun pallon sai reikään ennen seiskaa :D

Säteel aina mielenkiintoisia kuvausideoita! :)


Flamingon hohtogolf

Komeet ääniefektit tältä pyörältä ;)



"Voisitko jo heittää sen pallon?"

Viime viikon perjantaina, samana päivänä kun tulin Pietarista takaisin, suuntasin Rinteille. Syötiin aamupala, vähän lagailtiin ja sit lähettii fillaroimaan Puotilan minigolf radoille. Ihan supermukavaa seuraa ;) ja kerrassaan upea päivä!
Pietarin jälkeen on riittänyt taas vilinää :) Viivin kanssa päätettiin lähteä sunnuntaina Jumboon kiertelee ja pelailee hohtogolfia. Oltiin ihan ainoat pelaajat siellä! Ja tällä kertaa se golffaus sujui paljon paremmin ;)
Käväisin vielä Haminan suunnassa, mutta lenkkejä on riittänyt kotipuolellakin, kun Elina muutti meille ja Chilin kanssa käydään aina iltalenkeillä.


Tuli tällainen pikapostaus vähäisellä tekstillä, mutta monilla kuvilla. Tilanne on se, että juuri nyt istuskelen mukavassa pienessä kahvilassa Helsinki-Vantaan lentokentällä, ja itseasiassa koneeseen on alettu jo ottaa matkustajia. Suuntana New York City! Ihan legendaarinen fiilis, tuntuu kuin olisi herännyt eloon; kohtahan sitä pääsee chillailee Long Islandin rannoille, shoppailemaan Manhattanille ja juoksee aamulenkkejä Brighton Beachille ;)
Uudet maisemat ja kokemukset odottavat!

No comments:

Post a Comment