Wednesday, June 11, 2014

Little Fairy Tale

Pääsykokeet olivat ohi, joten minnekäs vei matka?
Taikametsään!





Pellolle oli tarkoitus lähteä... Joku hämärä niittykuva piirtyi mielessäni (niin perus), valittiin oikeen mekkokin sitä varten, mutta Lumppari äkkäsi vanhat junakiskot, ja noh, sinne tietty piti mennä kokeilemaan.
Mutta mitä kävikään... Täydellinen valo, aivan satumainen ympäristö ja taikuutta ilmassa (sekä paras malli!). En tiedä milloin minulla oli viimeksi sellanen fiilis etten meinannu uskoa silmiä kun katoin kameran pientä ruutua ja näin kuvat. Entä sitten kun päästiin kattomaan kuvat koneella? Vilpitön wtf-reaktio tosiaan!





En tiedä mikä voisi olla yhtään paremmin näissä kuvissa! Eri kohdissa tuli erilainen tunnelma, ja minä vain haukoin henkeä että oliko näin kaunis paikka oikeasti olemassa. En itteasiassa muokannut kuvia lähes lainkaan, mitä nyt lisäsin 2% vehreyttä.



Niitylle tosiaan vielä eksyttiin vielä jälkeenpäin, mutta aurinko oli ehtinyt mennä jo liiankin alas, ja kuvat olivat yksinkertaisesti liian pliisuja verrattuna edellisiin. Pari random kuvaa ruohosta nyt piti napata paluumatkalla, tietty :)

Se ois sitten hyvästit valkoisille consseille!

Ei voi muuta sanoa kuin että oli ikimuistoista! Lumpparin kanssa tuli vedettyä settiä ja vietettyä hauskaa niin pitkästä aikaa! Kuvauksen jälkeen istuskeltiin vielä keittiössä juttelemassa pikkutunneille asti, ja seuraavana päivänä nukuttiin sitten oikein pitkään. Ihanaa myös oli lukea sateessa ulkona! Yritin kovastii kuvailla joitakin macrokuvia, mutta päädyinkin lukemaan Lumpparin kanssa ison vaahterapuun alla, joka soi meille vartin pari lukea kirjoja suojassa sateelta!
Ja sitä tässä oonkin tehnyt viimeiset päivät, lukenut vain. Käynyt mäiskimässä palloa Keskuspuiston massakentillä, pyöräillyt rankkasateessa, käynyt ystävien kanssa Jokirannalla syömässä.
Onneksi kesä on vasta alkanut :)

Pieni sneak peak tulevasta postauksesta ;)

No comments:

Post a Comment