Monday, June 30, 2014

Project America, Part II, Brighton Beach


Päivät kului. Välillä satoi ja istuin kotona opiskelemassa englantia lähestyviin (silloisiin, thank god) kirjoituksiin, mutta kun sade väistyi niin lähdettiin Brighton Beachille. Mummilla oli hammaslääkäriaika, joten minä ja ukki viihdyttiin rannalla aina auringonlaskuun asti.



Päätin lähteä kävelylle kameran kanssa. Tuntui niin hauskalta kun sai mennä pitkin meren rantaviivaa kamera olalla, katsella näkymiä ja kuunnella ihmisten hälinää ja naurua. Jotkut hymyilivät ja jotkut jäivät juttelemaan. Jossain vaiheessa näin vedessä pienen leikkivän tytön, joka sitten kiinnostui olla kuvattana ja antoikin ottaa pari hassua ja ikimuistoista kuvaa. Tytön nimi oli Nayeli, ja niin valloittava oli!


Tässä Nayeli tanssahtelee sievästi pois vanhempiensa kanssa, jotka olivat myös viettämässä lomaa Amerikan rannoilla.


Minun mielestäni niin ihanan hellyyttävä kuva :)




Biitsitunnelma ei ole aio ilman flipfloppeja, pyyhkeitä, kasseja ja aurinkorasvatuubeja, jotka ovat vielä kaiken kukkuraksi täynnä hiekkaa.




Hiekkaan kirjoitetut viestit ovat vain parhaita ;)

by iPhone
 


Kuvista voi huomata (varsinkin niistä missä näkyy tuo kaukainen ufotorni) kuinka taivas muuttaa nätisti väriään. Sinisestä kauniin purppuraksi.
Oli ihanaa katsella kuinka auinko laski Brooklynin rakennusten taa... Pystyin vain kuvittelemaan miltä se näyttäisi Manhattanilla. En tosin tällä reissulla onnistunut ikuistamaan sitä, mutta ehkä ensi kerralla sitten :)


Sinä yönä oli täysikuu. Aikasemmin illalla olimme syöneet blinejä tuoreilla mansikoilla ja mummin tekemällä kermavaahdolla, ai että oli herkkua <3 Lisäksi olimme ehtineet suunnitella hieman matkaamme Kanadaan :)
Makasin sängyllä ja annoin kuun hieman viivyttää nukkumaanmenoaikaani. Kaikenlaiset ajatukset pyörivät päässä, mutta oli vaihteen vuoksi kiva kun niitä sai pyöritellä niin kaukana todellisuudesta.

No comments:

Post a Comment