Monday, June 30, 2014

Green Eyed, Red Shoed


About vuos sitten olin kuvailees Maraa Aurinkolahdessa, ja olin tyrmistynyt kuinka helposti ja luonnollisesti kuvat onnistuivat toistensa jälkeen. No, saanen esitellä hänen nuoremman veljen, Oscarin!



Lähin Stadin suuntaa lähes suoraan Haminasta tultuani, missä vietin pari ultrarentoo ja ihanaa päivää. Tullessani Simanovskiyn luokse katsoin ikkunasta ulos, nykäsin Osee hihasta ja sanoin et nyt kyllä mennää kuvaamaa! Poika parka oli viel ihan unentokkuras mut hetkessähän se pisti jo hienot kuteet päälle ja tukka hienona me lähdettiin ulos!


Suuntana oli myös Aurinkolahti mutta mielessä oli ihan toiset maisemat. Sää oli järin mielenkiintoinen: oli ihmeen pilvistä mutta paistoi ja sitten välillä satoi. Ongelmana olikin liian valkoinen taivas. Ei vaineskaa, upee ja kaunis sää oli! (tosin hyvä nyt mennä sanoo, koko kesä ollut samanlainen... Suomen kesäs taitaa olla kaikki neljä vuodenaikaa yhes)

Damn mitkä Niket!



Damn Osee oli niin ihana kuvata... Mitkä piirteet ja pituus ja tyyli! God bless Simanovskiy's gene! Aina mukava kuvata näitä veljeksiä! Ja samalla tulee kivasti nähtyy paikkoja ja juteltua!






Sitten ku oltiin saatu kuvailtuu ni mentii kotiin, syötii ja jäätiin lagittaa sohville. Taidettii kattoo kuvat läpi ja pelattiin lopuks Codia; aivan mahtava päivä siis! Muy perfecto! Marakin ilmesty nälkäsenä kotiin töiden ja reenien jälkeen, joten taas meillä oli kunnon vanhat vitsit lennos!
Läheiset ystävät ovat ne kesän todelliset auringot <3


No comments:

Post a Comment