Tuesday, July 21, 2015

Day in South



Heippa!
Kiva että blogi vähän heräilee eloon. Vaikka jotkut postaukset olisi pitänyt tehdä jo aikoja sitten... Mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan! Than lord mä olin kirjoittanut yksityiskohtaisesti päiväkirjaan matkasta Jenkkiin, homma olisi ollut mahdoton ilman sitä. Onhan siitä nyt kaksi vuotta :D
Mutta kyllä se siitä pikkuhiljaa :) Aikajärjestyksessä mennään, ehkä vähän jäljessäkin. En ole paljoa kuvaillu viimeisten vuosien aikana, mutta nyt kesällä on ollut monia työkeikkoja. Sekä lähdemme huomenna Pietariin. Ehkä kuvailu ja blogi heräävät uudestaan henkiin sen myötä.




Viime vuoden kesäkuu. Noran kannsa päätetään että nyt kyllä lähdetään Tallinnaan. En itse siellä ole koskaan ollut (häpeä), joten oli kiva tehdä päiväreissu ihanan ystävän kanssa. Aamulla vähän tokkuraisesti mentiin ratikalla satamaan, mut pian oltii ihan innostuneita pikkuturisteja, jotka säntäili pitkin vanhaa kaupunkia ja rappuset ylös ja alas korkeissa rakennuksissa.




Ihana koju missä myytiin paahdettuja manteleita! Ilman niitä en olisi varmaan pärjännyt.


Noran kans kokeiltii muutamal eurol jousiammuntaa pitkäjousella. Noralla meni ihan hyvin ensikertalaiseksi! 



Virkistävä päiväreissu. Pikku kaupat katujen laidalla olivat aivan ihania, ja mukaan tulikin uniikki hame ja huivi, sekä makkaraa torilta. Tulen käymään siellä ehdottomasti uudestaan. Ehkä jo tänä vuonna. Vanhan kaupungit kaposet kadut ja kojut ovat ehdottomasti uuden käynnin arvoisia.


No comments:

Post a Comment