Tuesday, July 21, 2015

Project America, Part VIII, Closer to Home




Kanadareissun jälkeen käväistiin Grounds of Sculputurissa, missä oli jänniä veistoksia ja ns. liveversioita esimerkiksi Monetin maalauksista. Sain kyllä otettua kännyllä kuvia, mutta niistä tuli aika säälittäviä, ja en osannut valita niistä kaikista säälittävistä kuvista edes yhtäkään edustavaa. Eli skipataan se.
Parina päivinä satoi, jolloin istuin kotona, söin blinejä ja mussutin marjoja samalla kun luin englantia silloisiin kirjoituksiin. Joinakin päivinä taas käytii shoppailee niin Kings Plazassa kuin Manhattanilla.
Toisina päivinä maattiin Brighton Beachilla kuin hylkeet, ja nautittiin niistä harvoista aurinkoisista päivistä.


Vikana päivänä tehtiin pieni reissu keskustaan. Käytiin Metsis, jossa erityisesti viihdyin New American Wingsissä. Siellä vaan raapustelin jotain vihkooni ja juttelin kaverille Skypen kautta. On kyllä yksi suosikkipaikoistani, tuo New American Wing.



Vielä vähä keskustassa kävelyä. Tietenkin perinteen mukaisesti Central Parkilla käveltiin, ja päädyttiin Colombus Circleen. Ahh, että rakastan sitä. Tai tarkemmin sanoen Williams-Sonomaa, kauppaa missä myydään erilaisia keittiötarvekkeita ja oheistuotteita. Itse olen aivan surkee kokki, ja olen onnellinen että poikaystäväni valmistaa mitä herkullisimpii korealaisii ja intialaisii ruokii, mutta jopa mulla syttyi sisällä se sisäisen kokin liekki. Kaikki oli niin ihanan kiitlävää ja nättiä, ja ehkä markkinoinnkin avuin sai sellaisen kuvan, että "näillä ammattitaitoisilla välineillä et voi pilata ruokaasi vaikka yrittäisit". Hienoa mainontaa pojat.
Oli ehkä vähän haikeeta lähteä kotiin. Mutta toisaalta se oli yksi asia mitä odotin kovasti vikoina päivinä. Pitkin matkaa, oli se sitten kämysessä baarissa tai söpössä satamassa, olin jo ehtinyt sopia vaikka ja mitä seuraaville viikoille.
Eikun sitten kotiin ja uusille reissuille.

No comments:

Post a Comment